ספרו של דוד פרלה – ״תזונה ומתכונים לעור בריא״ – מיועד לכל מי שרוצה לקחת אחריות על מצב בריאותו ולשפר אותה גם באמצעות תזונה נכונה.
ברפואה הסינית לתזונה יש מקום חשוב לצד דיקור, צמחי מרפא ותורות לחימה. גם התזונה שואפת להוביל את האדם לאיזון ולהרמוניה בינו לבין סביבתו לבין מזג האוויר והאקלים.
ספר זה מביא לכם עצות תזונה מעשיות ומתכונים פשוטים לארוחות בוקר, צהריים וערב, לארבע עונות השנה לטיפול מונע ומתקן גם יחד.
הספר נכתב בשיתוף עם אביטל סבג – מחברת הספר ״חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן״ – שפית, נטורופתית ומומחית לתזונה טבעית, שכתבה באהבה את המתכונים הטעימים בדגש על מרכיבים הבריאים לעור.
אני מקווה שהספר יהפוך בידיכם לכלי טיפולי יעיל ומעשי. בעזרתו תצליחו לשמור על בריאותכם בכלל, ועל בריאות עורכם בפרט.